info@ninjutsu.hu

Kedves Látogató!

Néhány sorban össze szeretném foglalni ennek az oldalnak a hátterét és céljait.

Néhány évvel ezelőtt beregisztráltam 4 domain nevet (ninja.hu, ninpo.hu, bujinkan.hu, ninjutsu.hu) azzal a céllal, hogy mikor nagyobb népszerűségnek örvend itthon is az internet, a hazai ninjutsu/bujinkan közösség fel tudja használni céljaira, és ne "külsős" kaparintsa meg őket, feltöltve valamilyen nem kapcsolódó, esetleg szélsőséges tartalommal.

Ez a honlap dojotól független kiindulási pontot akar adni az irányzat után érdeklődőknek, valamint a hazai gyakorlók közötti kapcsolattartást próbálja segíteni levelezési lista keretében, de semmiképpen sem törekszik a teljességre, vagy valamely nézőpont kizárólagos terjesztésére.
Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a hazai ninpo érdekeit képviselje - adott esetben mestereim, társaim véleményét kikérve, azonban fenntartva magamnak a jogot a végső döntésekre.

A ninjutsuról, ninjákról, bujinkanról, ninporól rengeteg információ található az interneten most már magyar nyelven is, egy jó kiinduló pont a dojok honlapjára ellátogatni, melyek egyre színvonalasabban fejlődnek és sok információ megtalálható.
Azonban vigyázat: célszerű seizában netezni, hogy ne ragadj túl sokáig a gép mellett és gyakoroljál is (többet ér) - mindenképpen egy mester irányítása alatt, a sérülések és balesetek elkerülése végett.

Ha tudsz olyan hazai dojoról, mely nem szerepel a listában, kérlek jelezd a szükséges adatokkal (név, cím, vezető, elérhetőség).
Ha tudsz olyan eseményről, mely Magyarországhoz közeli, azt is szívesen beírom az eseménynaptárba.
Ha szeretnél {dojonév}.bujinkan.hu honlapot, vagy {név}@bujinkan.hu e-mail címet vagy átirányítást, jelentkezz nálam.

Jó gyakorlást kívánok.

Bognár Attila (attila@ninja.hu)
2007. június